Talentvurdering & -udvikling

Fokus på talent

Vores mål
Succesrige organisationer fokuserer på de mest talentfulde medarbejdere, der kan levere stærke resultater i nøglestillinger. Igennem rådgivning om talentfremskridt samt Future Skills træning frigør vi talenternes fulde potentiale – samtidig med at fastholde et højt engagement. Vi ved hvilke personlighedstræk og hvilke individuelle talentfremskridt, der er de stærkeste – både for organisationens Keepers og dens Movers.

Talentprogrammer
Vi designer og afvikler Talent Progress programmer og rådgiver om, hvordan organisationen bedst kan påbegynde eller forbedre talentarbejdet f.eks. vurdering, selektion, puljer, udvikling, kommunikation, coaching, ledelsesstøtte, fremskridt og dataopfølgning.

Talentvurdering
I mindre skala leverer vi konkrete talentvurderinger, -feedback og -rapportering ved brug af veldokumenterede værktøjer som HOGAN, MBTI, NEOPIR, BTB osv. Kombinationen af værktøjer og processer bliver designet specifikt, så det passer med forløbets fokus og formål – fra en hurtig og simpel tilgang til et omfattende 360 graders design. Det giver beslutningstagere det nødvendige grundlag for korrekt valg af personer og udviklingsplaner.

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: