Træning & mentoringprogrammer

Træning
Vi fokuserer på Future Skills kompetencer, som du har behov for for at opnå succes i fremtiden – i morgen og i årene fremover. Det inkluderer nuværende og fremtidige interpersonelle emner som trænes & øves, så de matcher din fremtidige arbejdskontekst, opgaver & situationer. Vi hjælper dig med at designe og planlægge programmer for Future Skills træning til dine ledere og talenter.

Vores mål er at blive din foretrukne partner til programmer & kurser, der dækker personlige & professionelle udviklingsemner, f.eks. forandring, ledelse, kommunikation, stress, distanceledelse, empowerment, test- certificeringer, global mindset, projektledelse, mentoring, personlig branding.

Mentoringprogrammer
Vi kører også in-house mentoringprogrammer for virksomheder, der ønsker at engagere interne mentorer og mentees. Disse programmer afholdes typisk for udvalgte talenter og personaleledere.

Mentorer og mentees trænes i de standardiserede metoder, der anvendes i disse omkostningseffektive og effektfulde programmer. Resultatet bliver en forbedret performance, fastholdelse, videndeling og engagement.

Al træning og alle sessioner kan afholdes enten face-to-face eller online.

  • Programdesign, organisering.
  • Assessment, nominering, selektion.
  • Opstart, træning, opfølgningsmøder.
  • Værktøjer, håndbøger, ressourcer.
  • Måling, evaluering.

Website Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: